השמנת יתר. פרק 7

בהמשך לפרק השישי של המאמר העוסק בהפרעות אכילה הנקראות השמנת יתר, בו הסברנו על הגורמים המביאים את אותם אנשים הסובלים מהן למצבים החמורים של השמנת יתר. אם כן, נמשיך ונאמר כי כפי שכל בן אדם מן השורה וודאי כבר הבין ושמע, כאשר אוכלים בצורה שאינה תקינה מבחינת היחסים בין הפחמימה לבין החלבון והשומן, אנו עשויים לפתח הפרעות אכילה מסוג השמנת יתר. יתרה מכן, ארצה להדגיש את הנושא ולציין כי בני אדם באופן כללי, לאמיתו של עניין, אם נסתכל על העניין באופן גנטי, אינם אמורים לדעת לעכל שומנים! ועל כן כאשר אוכלים שומנים הדבר גורם להתפתחותן של הפרעות אכילה מסוג השמנת יתר. אם כן, ובהתאם לנתון האחרון, כל בן אדם מן המניין ודאי כבר שמע על מקרים כמו אלה ועל כן גם יודע כי אם נמעיט לאכול מאכלים המכילים שומנים רעים, ונאכל מאכלים שיש בהם שומנים בעלי חיוניות לגופנו, נוכל להתגבר על אותן הפרעות אכילה המוזכרות לעיל. רוצים להמשיך לקרוא עוד? עברו לפרק השמיני של המאמר שם אמשיך להסביר לכם על הפרעות אכילה אלה ועל ההתמודדות עם אותן הפרעות אכילה הנקראות השמנת יתר.

פורסם בקטגוריה השמנת יתר. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.